Over ons

Waar werk met passie wordt gecombineerd, ontstaat kwaliteit. Daarom is OknoPlus vandaag de dag niet alleen een toonaangevende fabrikant van raam- en deurschrijnwerk met jarenlange ervaring in de branche, maar bovenal een team van vakmensen die elkaar elke dag weer inspireren door het uitwisselen van kennis, ideeën en ervaring.

De kracht van het merk OknoPlus ligt in de mensen die het creëren, evenals het normenboek dat wij al vele jaren volgen bij het creëren van de hoogste kwaliteit ramen en deuren. In het tijdperk van globalisering en commercialiseringsprocessen benaderen wij de massaproduktie met een zekere afstand, rekening houdend met de individuele behoeften van de steeds bewustere klanten. Net als u hechten wij niet alleen waarde aan een algemeen begrepen esthetiek, maar ook aan hogere eisen op het gebied van energie-efficiëntie en het niveau van het houtwerk, dat ons vele jaren bijblijft. Bij de vervaardiging van onze ramen en deuren laten wij ons leiden door één doel: de investeerder oplossingen aanreiken die wij zelf graag zouden gebruiken.

Wij weten dat houtwerk van topkwaliteit het resultaat is van het werk van een harmonieus team, en dat de inzet van elke werknemer even belangrijk is. Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan een vriendelijke en creatieve werksfeer, die de echte motor is van onze ontwikkeling. Wij zien onze producten niet in termen van "product", "grootte", "prijs", maar door het prisma van betrouwbaarheid, esthetiek, innovatie, functionaliteit, veiligheid of langdurige tevredenheid van klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken.

Elke dag werken wij aan moderne oplossingen die ons in staat stellen het aanbod voor u uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij onze ervaring zowel aan de strengste technologische eisen als aan de meest subtiele verwachtingen van de regeling kunnen voldoen.