LUXE

NIEUW: LUXE

LUXE – luxe op maat gemaakte aluminium ramen voor de 21e eeuw Is het mogelijk om een uniek raam te creëren dat enerzijds verbluft met zijn monumentale omvang en anderzijds betovert met een ongelooflijk slank profiel? Een luxe raam dat de grenzen van technologische en ontwerpgedachten overstijgt? Maak kennis met LUXE – een oplossing die nieuwe definities van elegantie en innovatie creëert.

Exclusief raam voor luxueuze interieurs Een van de belangrijkste troeven van LUXE is zijn minimalistisch ontwerp. Dankzij moderne bouwoplossingen zijn de raamvleugel, het beslag en de afwatering zorgvuldig verborgen, waardoor het exterieurgedeelte van dit luxueuze raam de uitstraling heeft van vast glaswerk in een kader. Het geheel wordt afgemaakt door uiterst smalle profielen, slechts 57 millimeter breed! Dit duo biedt een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar een maximale esthetische ervaring met behoud van een stijlvol ontwerp.

Maar dat is niet alles wat dit raam uitzonderlijk maakt. Met zijn eigen DSB®-technologie (Double Static Base) biedt LUXE uitstekende thermische en akoestische isolatie, evenals verbeterde veiligheid. Deze technologie opent volledig nieuwe ontwerphorizonten voor architecten en investeerders, waardoor het mogelijk is om nog gedurfdere en gewaagdere visies te creëren – vooral omdat ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met de Reveal aluminiumcollectie. Nu is de enige beperking bij het ontwerpen van indrukwekkend glaswerk je verbeelding!

Technische gegevens

  • LUXE
  • Installatiebreedte: 88 mm
  • Warmteoverdrachtscoëfficiënt: 0,7 W/sq. m
  • Montage van het raam met met het kozijn van 57
  • Breedte van vaste pijler 108
  • Raambeslag: Maco Multi-Power
  • Waterdichtheid van 600 Pa
  • DSB (Dubbele Statische Basis) technologie

Standaard kleuren

Zwart

Zwart

Wit

Wit

Antraciet satijn

Antraciet satijn

De normen verhogen

Enkelvoudige beveiliging met alarm

Enkelvoudige beveiliging met alarm

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril

REVEAL – nieuwe versie van aluminium ramen door OknoPlus

REVEAL – nieuwe versie van aluminium ramen door OknoPlus

Anfang Mai 2020 brachte OknoPuls ein neues konkurrenzloses Produkt auf den Markt, das neue Trends für die gesamte Fensterbaubranche setzt. REVEAL ist ein Alu-Fenster der Premiumklasse, die einzigartige Verbindung von innovativer Technologie, einmaligem Design und … überraschend niedrigem Preis.

Handvatten

Hoppe

SecuForte

Secustic

Toulon

Victory

Zie ook

Aliplast Genesis

HST Ultraglide Monorail

Reveal Tur

Reveal Deur

Gealan Morlite

Meer informatie over het aanbod en de samenwerking

of gebruik het contactformulier