De lente bloeit met nieuwigheden! Aluminium Reveal deur – première in het OknoPlus aanbod

Vorig jaar was ongetwijfeld het jaar van de Reveal-collectie, die de showrooms stormenderhand veroverde en de harten van architecten, ontwerpers en investeerders veroverde. OknoPlus is niet aan het afremmen – de familie van energiezuinige, minimalistische, design ramen en schuifconstructies wordt nu uitgebreid met uiterst effectieve en indrukwekkende aluminium deuren. Een echte REVEALATIE die kwaliteit, perfecte parameters en tijdloos design combineert.

De voordeur is een echt pronkstuk en een bewaker van elk huis. In het geval van gewenste gasten moet het een esthetische verrukking opwekken en hen uitnodigen in het interieur, terwijl het voor ongewenste “bezoekers” een duidelijke waarschuwing moet zijn, evenals een moeilijk te doorbreken barrière. Het loont dus de moeite zich open te stellen voor de mogelijkheden, zich af te sluiten voor mogelijke bedreigingen en niet te aarzelen niet alleen te letten op het uiterlijk, maar ook op de veiligheid of de hoge technische parameters. Reveal biedt echter veel meer.

Hun geheim ligt in de perfecte balans tussen de schoonheid van het ruwe ontwerp, de zorgvuldige esthetiek van de afwerking, de perfecte balans van thermische isolatie-eigenschappen en een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor de klant”, benadrukt Anna Franczyk, Head of Export Departament bij OknoPlus.

Twee keer EKO…

Met een U-waarde van slechts 0,80 W/m2K, twee- of driekamerbeglazing met pakketdikte van 24 of 48 mm, Ug-waarde van 0,6 W/m2K, warm kozijn, hoge water- en winddichtheid, en alles wat ideaal voldoet aan de uitgangspunten van de Nul Energie 2020 regelgeving – de nieuwe Reveal deur van OknoPlus is een ideale keuze voor wie geen compromissen sluit als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ze zijn gemaakt met SoEasy-technologie en worden standaard geleverd met een afstandsstuk in de gepatenteerde “anti-bimetaal” methode. Wat betekent dit voor de gebruiker? Speciale isolatoren verminderen de vervorming ten gevolge van temperatuurverschillen binnen en buiten het gebouw. Hierdoor trekt de vleugel niet krom onder invloed van wisselende seizoensgebonden weersomstandigheden, waardoor het risico op vervorming of problemen met de sluiting en dichtheid tot een minimum wordt beperkt. Dit is de enige zo geavanceerde oplossing op de schrijnwerkmarkt.

Een dergelijke combinatie zorgt ervoor dat economie en ecologie op vele niveaus in elkaar grijpen. Door deuren met hoge isolatieparameters te kiezen, streven wij naar een verlaging van de verwarmingsfacturen, wat een positief effect zal hebben op het huishoudbudget en het thermisch comfort van de bewoners – vooral in de winter. Maar dat is niet alles. Een energie-efficiënt gebouw beschermt de leden van het huishouden tegen koude en buitensporige uitgaven, en de natuurlijke omgeving tegen hoge emissies van verontreinigende stoffen. Ook de grondstof zelf speelt een rol in de “milieuvriendelijke” trend – weinig materialen hebben een levensduur die vergelijkbaar is met die van aluminium. Bovendien is het bestand tegen corrosie en kan het worden gerecycleerd met slechts een fractie van de energie die nodig is om het oorspronkelijke metaal te produceren. Klinkt dat onthullend? Dit is slechts een deel van de voordelen van de noviteit van OknoPlus.

Bewaken van de huiselijke rust

Man sagt, dass die Wachsamkeit eines freundlichen Nachbarn am effektivsten ist, aber wenn es um die Sicherheit von Haushaltsmitgliedern und deren Habseligkeiten geht, lohnt es sich, auf innovative Türen zu setzen, die den Innenraum vor dem Eindringen unwillkommener Gäste schützen werden.

Er wordt gezegd dat de waakzaamheid van een vriendelijke buur het doeltreffendst is, maar als het gaat om de veiligheid van de leden van het huishouden en hun bezittingen, is het de moeite waard te wedden op innovatieve deuren die het interieur zullen beschermen tegen het bezoek van ongewenste gasten.

Bij het ontwerpen van onze oplossingen zien wij ze als bewakers van uw rust en stilte. Want solide, innovatieve beveiligingen beschermen niet alleen tegen ongunstige weersomstandigheden, lawaai of warmteverlies, maar ook tegen de activiteit van inbrekers”, benadrukt Mateusz Goldman, Key Account Manager van het merk OknoPlus. – Wij hebben de Reveal aluminium deur uitgerust met een 3-punts espagnolet, en voor gebouwen met speciale vereisten – een 5-punts espagnolet met de mogelijkheid om een motor en toegangscontrole aan te sluiten. Bovendien kunnen ze worden uitgerust met een elektrisch slot, deurdranger en reed-schakelaars. Wat Reveal ook onderscheidt van de concurrentie zijn de antidiefstalbouten, die standaard worden aangeboden, voegt de OknoPlus-expert eraan toe.

Reveal deuren kunnen worden uitgerust met moderne openingssystemen – vingerafdruklezer, RFID, keypad met code en Bluetooth&Code. De oplossingen van morgen? We hebben ze nu.

Technologie en esthetiek – twee voor een paar

Reveal betekent niet alleen hoge technische parameters en een hoge kwaliteit van afwerking, maar ook een design dat perfect past in zowel traditionele als moderne huisontwerpen. Dit alles dankzij de vrijwel onbeperkte mogelijkheden tot personalisering en aanpassing van het uiteindelijke effect aan de individuele behoeften van de belegger. De enorme keuze begint met het ontwerp van het blad, en hier heeft de fabrikant iets heel speciaals gemaakt. – Een uniform oppervlak van het blad kan worden versierd met een applicatie van geborsteld roestvrij staal of houtachtige folie, decoratief frezen of beglazen, maar de echte hit van dit seizoen zal de afwerking met steen- of betontextuur zijn. Dit past bij de minimalistische moderne stijl, de biofiele designtrend of een beetje ruwe industriële sfeer – adviseert Małgorzara Bereza, Head of Export Departament van OknoPlus.

Bovendien kunnen we kiezen uit een enorm aanbod roestvrijstalen leuningen – in ijzerkleur, zwart of met houtapplicatie, waaronder 3 nieuwe ontwerpen: Moden, Nook en Plain.

Als het gaat om het personaliseren van Reveal deuren, worden we alleen beperkt door onze… verbeelding!

Reveal is een uitstekende standaard voor thermische isolatie, met behoud van de hoogste ergonomie, functionaliteit en moderne esthetiek. Bovendien past de nieuwe lijn perfect in de eco-trend, terwijl tegelijkertijd rekening wordt gehouden met het huishoudbudget. Gezien al zijn kenmerken is het een ware REVEALATIE, die voor investeerders de deur opent… naar compleet nieuwe ontwerpmogelijkheden!