REVEAL – nieuwe versie van aluminium ramen door OknoPlus

Begin mei 2020 is een ongeëvenaard product van OknoPlus op de markt van raamsystemen verschenen, dat nieuwe trends zet voor de hele branche. REVEAL is een aluminium raam van topklasse, een unieke combinatie van innovatieve technologie, uniek design en… een aangenaam verrassende prijs.

De nieuwe ramenlijn van OknoPlus is gebaseerd op de allernieuwste aluminium DECAL-profielen in de SO EASY-technologie, die samen met de Saint-Gobain ECLAZ-ruiten, die momenteel de beste op de markt zijn, een perfect duo vormen,’ zegt Anna Franczyk, Head of Export Departament bij OknoPlus.

Het geheim van Reveal ligt in de ideale verhoudingen tussen kozijn en glas, het evenwicht tussen de schoonheid van het ruwe ontwerp en de zorgvuldige esthetiek van de profielafwerking, het perfecte evenwicht tussen warmte-isolerende eigenschappen en raamstatica, alsmede de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Aluminium profielen zoals geen ander

Reveal-ramen zijn ontworpen op basis van een innovatief aluminiumsysteem So Easy, waarvan de unieke technologische oplossingen als uitvindingen in de EU zijn geregistreerd. Deze profielen zijn echt anders dan alle andere – zowel in technisch als in visueel opzicht. Reveal producten worden gekenmerkt door minimalisme en uitzonderlijke slankheid. Raam- en balkondeurprofielen van dit handelsmerk maken plaats voor glas en natuurlijk licht. De vouw van het kozijn met vleugel is slechts 112 mm, en van de vleugel met beweegbaar middenraam slechts 140,5 mm. Dit is veel minder dan bij andere aluminiumsystemen die momenteel op de markt zijn. Dergelijke afmetingen worden bereikt dankzij het innovatieve So Easy ontwerp, dat uit slechts… 5 elementen bestaat (in tegenstelling tot 11 componenten in standaardoplossingen).

Het keurmerk – pure perfectie

De onthulling is perfect gemaakt en ziet er perfect uit. De technische elementen die het raam comfortabel in gebruik maken, zijn perfect verborgen. Noch de scharnieren, noch de pakking, die gewoonlijk op het glas rust, zijn zichtbaar. De afwateringsgaten zijn uiterst minimalistisch en elegant weggewerkt. Na het openen van het raam is de “uitstekende” centrale pakking niet meer te zien. Hier is er gewoon een vlakke, zwarte thermische onderbreking (esthetisch geïntegreerde dichting). Vakmanschap en moderniteit zijn ook terug te vinden in de verbinding van profielen en samenstellingen (thermisch geïsoleerde hoekverbindingen, verbindingsstukken met een variabele hoek) en in de zeer designvolle bescherming van de staal-aluminiumverbinding in het profiel.

En dan is er nog de perfectie van de Reveal kleur. De profielen worden altijd samengesmolten nadat ze geschilderd zijn. De kleurstelling van het raam is dan ook van uitstekende kwaliteit en het kleurenpalet is rijk. Er is keuze uit de meest modieuze standaardkleuren (bijv. zwart, antraciet, wit) en een tiental niet-standaardkleuren plus houtachtige opties. Reveal kan ook (zonder extra kosten) in een tweekleurige versie worden besteld.

Het beste beglazingspakket op de markt

Reveal-ramen zijn voorzien van een 3-voudig beglazingsECLAZ-pakket. Dit is de beste keuze op de markt van vandaag, die tegelijk een geweldig visueel en energetisch effect garandeert. De grotere doorschijnendheid van Saint-Gobain glas zorgt voor een betere verlichting van ruimten, en de thermische parameters van het glas besparen op verwarmingsrekeningen. Reveal met ECLAZ betekent niet alleen meer natuurlijk licht in huis (lichttransmissiefactor van 77%), maar zelfs 20% betere energie-efficiëntie in vergelijking met de beste ramen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. De warmtedoorgangscoëfficiënt van de beglazing is Ug = 0,5 W/m2K en de energiedoorgangscoëfficiënt is in dit geval g = 60%.

Warm, veilig en milieuvriendelijk

De producten van Reveals zijn milieuvriendelijk, niet alleen omdat het aluminium ramen zijn en geen “kunststoffen”. Hun ecologisch karakter komt ook tot uiting in energie-efficiëntie. Uw = 0,68 W/m2K maakt ze perfecte ramen, zelfs voor passiefhuizen. Ook andere parameters zijn aantrekkelijk: waterdichtheid – 2250 Pa (vs. standaard 1600) of windbestendigheid op het niveau van 2000 Pa.

Revealz beschermt zowel tegen weersinvloeden als tegen indringers, dankzij het speciale Select beslag en de speciale antidiefstalsluitingen.

Luxe ramen gaan “onder de radar”

Reveal – het première raam van de premiumklasse, net uitgebracht door OknoPlus, is een nieuwe, technologisch revolutionaire generatie aluminium raamsystemen en een volledig ‘luxe’ design. Dit alles is door de deskundigen van OknoPlus ingepast in prijzen die tientallen tot enkele tientallen procenten lager liggen dan die van de producten van de concurrentie.

Wij zijn ervan overtuigd dat zowel architecten als investeerders vanaf de eerste opening verliefd zullen worden op Reveal”, zegt M. Bereza van OknoPlus. Met deze productlijn herontdekken wij aluminium en het potentieel ervan in de raamindustrie. En we bewijzen ook dat luxe ramen beschikbaar kunnen worden gemaakt voor de woning. De naam, die in een interne wedstrijd voor het personeel werd gekozen, weerspiegelt perfect deze nieuwe ontwikkeling. De auteur van “Reveal” is de heer Krzysztof Sieja van onze technische afdeling. Dank u en gefeliciteerd!